دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

الاخبار: آمریکا در تلاش برای محاصره سوریه از طریق مرزهای لبنان، اردن و عراق است

یک روزنامه لبنانی از تلاش آمریکایی‌ها و انگلیسی‌ها برای تسلط‌شان بر مرزهای سوریه و لبنان از طریق ایجاد تیپ‌های کنترل مرزهای زمینی لبنان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۷ - ۲۹ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 18
کد خبر: ۸۹۲۳

به گزارش راهبرد معاصر ،  این روزها مسؤولان آمریکایی و انگلیسی به عنوان مقدمه‌ای برای جدا کردن لبنان و سوریه، ایجاد فاصله‌ای میان محور مقاومت و ارتش سوریه و نیز ممانعت از قاچاق کالاها به داخل و خارج سوریه از طریق تشدید محاصره، آشکارا از حمایت‌های خود از تیپ‌های مرز زمینی لبنان و ساخت برج‌های مراقبت در طول مرزها برای کنترل بر مرزهای مشترک این دو کشور صحبت می‌کنند.

 

همچنین طرح مشابهی در مرزهای مشترک اردن-سوریه با ساخت برج‌های مراقبت، ایجاد خاکریزها و سیم خاردار و نیز احداث دو پایگاه نظامی در شمال اردن در اربد و المفرق در دست اجراست.

 

الاخبار نوشت، آمریکایی‌ها در راستای ایجاد یک پایگاه نظامی جدید در منطقه السلط واقع در شمال غرب اردن تلاش می‌کنند. آنها همچنین در راستای پیشروی از جنوب سوریه به سمت منطقه التنف، بر کنترل خود بر مثلث مرزی اردن-سوریه-عراق و مسدود کردن مسیر ارتباطی بغداد-دمشق و مسدود نگه داشتن شریان عراق-سوریه اصرار می‌کنند.

 

این روزنامه در ادامه نوشت، با وجود اینکه منطقه واقع در شمال سوریه در حد فاصل منطقه تحت کنترل آمریکا در التنف و کرانه باختری رود فرات در مرزهای مشترک سوریه-عراق تا گذرگاه بوکمال در کنترل ارتش سوریه و نیروهای هم‌پیمان است اما وخامت شرایط امنیتی در غرب این کشور و حضور نیروهای آمریکایی در نزدیکی مرزها در کنار گسترش حضور داعشی‌ها در صحرا و نیز نبود حکم سیاسی قاطع از سوی عراق، مانع از آن شده‌اند که این گذرگاه به شریان زمینی اصلی رسمی یا غیررسمی تبدیل شود.

 

اشغال شرق سوریه توسط آمریکایی‌ها و اشغال مناطق موسوم به سپر فرات و استان ادلب توسط ترکیه و گروه‌های تروریستی در کنار محدودیت‌هایی که علیه نفتکش‌ها در این سواحل اعمال شده و تعقیب نظامی گهگاه کشتی‌های ائتلاف ضد داعش، باعث شده تنها دریای مشرف به سوریه به عنوان محلی برای عبور کالاها باقی بماند.

ارسال نظر